= . . . . R-energy meetup @ Microlab Eindhoven. . . . . . =
= . . . . . . info@r-energy.biz . . . . . = . . . . +31 6 - 1466 1721 . . . . . =

Er staat veel in meervoud geschreven maar ik ben eigenlijk nog in m'n eentje. Mijn naam is Hans Vullers, ik ben werktuigbouwkundig ingenieur en een echte uitvinder. Een ideeënmachine. Ik heb een grote liefde voor de natuur en dus de aarde waarop we leven met alles wat erbij hoort. Ook muggen. Al lange tijd maar zéker sinds ik zelf kinderen heb wil ik mijn kennis en vaardigheden inzetten om te helpen de wereld beter te maken. Daarmee bedoel ik: zuinig met grondstoffen omgaan, niet vervuilen of rommel maken en gewoon lief zijn voor elkaar!

Om niet te trappen in de val van negativiteit, zeuren en afkeuren wil ik nu gewoon zélf het goede voorbeeld geven.

Er is zich echter wel een teampje aan het vormen van mensen die het interessant vinden wat ik doe, willen helpen bij wat ik doe of op een andere manier betrokken zijn. Binnenkort hier meer over hoewel er één is die ik nu wel moet noemen: Hardik Thakker, een student mechanical engineering aan de TU/e uit India. Hij heeft al vele uren meegeholpen om 'proto 2' te bouwen, waar ik heel blij mee ben. Hieronder een foto van hem:

En een van mij.

R-energy met de R van

  • Renewable
  • Radical
  • Revolutionary
  • Revolving
  • Rotating
  • Rebellious
  • Roof
  • R...

maar vooral van OUR en AIR.  Air omdat we beginnen met windenergie en 'our' omdat de energie van ons is. Van ons allemaal. De wind die waait kan nooit door iemand geclaimd worden, net zoals de zon die op zonnepanelen schijnt. Is van iedereen.

Het gaat ook over de energie die we krijgen door dit te doen. Ik denk dat alle medewerkers en enthousiasten met plezier meewerken, meedenken en meehelpen aan dit project.